Kontakt

Tel: +86-20-81716752

Faksa: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Gradnjo 51, 1850 Chuangyi vrt št. 200 East Fangcun Avenue, predela Liwan, Guangzhou, Kitajska

Dom > Novice > Vsebine
【Tiger Powder】 Notranja kolona aluminija Obloge Panel Surface Treatment Dec 13, 2017

Izdelki iz aluminijastih plošč iz notranjih dekoracij, vključno z aluminijastim panelom Column, aluminijastim panelom, aluminijskim stropom itd., Se površinska obdelava običajno uporablja za prašno lakiranje, estetika, trajnost. Mednarodno priznan najboljši prašni premaz je prašek Združenih držav Amerike Tiger, njegova učinkovitost, življenjska doba je boljša od vseh splošnih praškastih premazov na trgu.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Mi Bahe je ameriški proizvajalec razpršilnikov praškastih blagovnih znamk Združenih držav Amerike, profesionalno zagotavljamo visoko kakovostne aluminijaste plošče na površini prahu za vrhunske notranje arhitekturne elemente. Dongguan zlato rumeno listje podjetje izbrano Bahe je bela tigra prašek površino obdelave za Column Aluminum Obloge Panel. zidne aluminijaste plošče in drugih izdelkov, izboljša razredu celotnega notranjost prostora površine dekoracijo učinek. In ne skrbite, da bodo plošče obarvali barve s kemičnim delovanjem s kisikom


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , kot gradbeni materiali proizvajalci aluminijastih plošč in kot ameriški tigrski prašek na Kitajskem, eden redkih imenovanih proizvajalcev pršil, je zavezan kupcem po meri za visoko kakovostne aluminijaste plošče in druge izdelke iz aluminija v zaprtih prostorih, tako da lahko kupci res kupijo počitek Zagotovo!